Call Center: 0733.501.464
Stiri & Media
Acasa » Stiri imobiliare » Un dezvoltator a construit pe terenul gresit
teren

Un dezvoltator a construit pe terenul gresit

Se intampla si la case americane – un dezvoltator a construit o vila de lux, cu vedere la Oceanul Atlantic, pe un teren alaturat celui pe care ar fi trebuit, de fapt, sa construiasca locuinta.

In luna iunie a anului 2012, familia Voss a cumparat un lot de teren in Hammock Dunes, teren in valoare de 160.000 dolari. Cei doi planuiau sa isi construiasca o casa de vacanta, dorind cu ardoare sa aiba vedere la Oceanul Atlantic. Pentru aceasta dorinta, cuplul a mai alocat inca o suma de 680.000 dolari, costul constructiei vilei de lux, cu o suprafata de 500 metri patrati, cinci camere, cinci bai, cinematograf propriu, camera pentru jocuri si o pisicna. Constructia a fost demarata de compania Keystone Homes.

Peste sase luni, familia Voss a venit sa isi vada casa de vis. Au fost mirati cand au observat lotul de teren pe care nu era nicio constructia. Vila era construita pe parcela alaturata.

Vicepresedintele constructorului Keystone Homes spune ca firma este in discutii pentru a ajunge la o intelege cu proprietarii celuilalt teren. Totodata, constructorul spune ca greseala nu este a firmei, ci a topografilor, care au delimitat gresit loturile.