Call Center: 0733.501.464
Stiri & Media
Acasa » Stiri imobiliare » Protectia contra soarelui – tendinte in design interior
interior

Protectia contra soarelui – tendinte in design interior

Probabil va intrebati care sunt preferintele romanilor atunci cand vine vorba despre modalitatile de a-si proteja locuinta de o lumina solara prea intense.

Sa presupunem urmatoarea situatie: sunteti la o vizionare impreuna cu un client. Apartamentul ii place foarte mult, dar vizionarea are loc in timpul zilei, atunci cand soarele straluceste puternic. Cu toate ca lumina naturala este buna din toate punctele de vedere in comparatie cu cea artificial, uneori excesul poate fi deranjant si exact lucrul acesta il va spune si clientul. Ajunsi in acest punct al discutiei, ar fi de preferat sa cunoasteti care sunt preferintele romanilor in ceea ce priveste materiile de protectie impotriva luminii solare in exces.

In  functie de incaperea in care produsele urmeaza a fi instalate, preferintele clientilor sunt diferite. In felul acesta, pentru un ambient placut in dormitor, sunt recomandate jaluzele si rulourile opace, pe cand in living, rulourile de tip zebra sunt cele mai potrivite datorita elegantei pe care o emana, dar si prin prisma sistemului care permite reglarea luminii in functie de necesitate.

Totodata, pentru un control perfect al gradului de patrundere al luminii, se recomanda si jaluzelele colorate din aluminiu, care beneficiaza de tehnologia “dim-out”. Aceasta permite inchiderea completa a lamelor, oferind opacitate 100%.

Pentru ferestrele inalte de terasa sau balcon, se recomanda jaluzele din aluminiu, bamboos sau storuri. In ceea ce priveste baile si bucatariile, aspectul decorative este clasat pe locul doi, iar romanii cauta produse functionale care se pot monta si curata usor. Astfel, jaluzelele clasice din aluminiu sunt alegerea celor mai multe persoane.