Call Center: 0733.501.464
Stiri & Media
Acasa » Stiri imobiliare » Preturile chiriilor din marile orase
chirie

Preturile chiriilor din marile orase

 

Preturile chiriilor din Capitala atat pentru locuintele monocamerale, cat si pentru cele bicamerale, depasesc cu mult oferta existenta pe piata imobiliara. In Bucuresti, o garsoniera nemobilata, in zona de nord, se inchiriaza cu 150 euro lunar, comparativ cu Rahova-Margeanului, unde se inchiriaaza cu 180 euro lunar, in al doilea caz aceasta fiind mobilata. In ceea ce priveste preturile apartamentelor bicamerale si tricamerale pornesc de la 200 euro pe luna.

O garsoniera din Timisoara, cu suprafata totala de 45 metri patrati utili, situata in zona Complex Studentesc, poate fi inchiriata pentru 150 euro lunar, aceasta fiind complet mobilata si utilata. De asemenea, viitorii locatari vor beneficia si de o curte comuna.

O alta garsoniera, de data aceasta din Brasov, nemobilata si cu centrala proprie, poate fi inchiriata pentru suma de 125 euro pe luna. Tot aici, un proprietar isi inchiriaza apartamentul bicameral, in suprafata totala de 49 metri patrati utili, incepand de la suma de 170-180 euro lunar.

In Iasi, garsonierele nemobilate pot fi inchiriate incepand cu 130 euro pe luna. Tot aici, proprietarii dau spre inchiriere un apartament cu doua camere, mobilat si utilat, cu un pret de 150 euro pe luna.