Call Center: 0733.501.464
Stiri & Media
Acasa » Obiectiv » Scoala generala Nr. 119
119

Scoala generala Nr. 119

Scoala generala nr. 119 isi propune sa asigure cadrul favorabil unei educatii solide pentru toti elevii, implicand in procesul de dezvoltare scolara deopotriva factorii educationali si comunitatea locala. Ne propunem dezvoltarea disponibilitatilor afective: respect, colegialitate, prietenie, dobandirea increderii in sine, prin construirea unei imagini pozitive asupra reusitei personale.

Scoala noastra este deschisa pentru toti cei care doresc sa invete. In opinia noastra, educatia nu este un privilegiu pentru cativa, ci este un drept al tuturor!

Scoala generala nr. 119 este o institutie de prestigiu din cartierul Giurgiului-Progresu. A fost infiintata la data de 1 Decembrie 1980. Rezultatele bune si foarte bune ale elevilor sunt obtinute datorita bunei pregatiri si daruiri profesionale a cadrelor didactice. Elevii acestei scoli sunt indrumati cu mintea si inima de un colectiv devotat scolii, format din 21 invatatori si 41 profesori. Scoala dispune de 16 sali de clasa, cu ambianta moderna si functionala, 3 laboratoare, o sala de sport, o biblioteca si un cabinet medical.

Telefon: 021.450.40.71;

E-mail: info@scoala119.info

Adresa: Strada Urziceni nr. 4
Localizare pe harta: