Call Center: 0733.501.464
Stiri & Media
Acasa » Stiri imobiliare » Locuintele verzi de lux. Cat de cautate sunt?
verde

Locuintele verzi de lux. Cat de cautate sunt?

Cu totii ne dorim eficienta energetica, design modern si calitate, nu-i asa? Mixul acesta de caracteristici a cucerit atentia multor clienti. Printre acestia, se numara si persoanele cu bugete generoase. Locuintele verzi premium sunt foarte apreciate in alte tari, si au ajuns sa fie apreciate si in tara noastra. Lucrul acesta este confirmat si de vanzarile incheiate in cadrul primului astfel de ansamblu rezidential. Peste 80% dintre unitatile locative au fost vandute in decursul a doar cateva luni.

Calitatea deosebita a finisajelor, precum si designul modern ies in evidenta foarte usor. Acestea au intrat in atentia tuturor clientilor imobiliari din Romania. Bineinteles, dovada sta in faptul ca primul complex rezidential de locuinte verzi de lux din tara noastra a inregistrat vanzari record inca din primele luni ale aparitiei.

In urmatorii trei ani, dezvoltatorul acestui ansamblu de locuinte verzi va mai un construi un numar de 60 de imobile individuale, verzi si de lux, concepute intocmai pentru a avea un nivel ridicat de performanta, consum energetic redus semnificativ, dar si costuri modice de intretinere si mentenanta.