Call Center: 0733.501.464
Stiri & Media
Acasa » Fără categorie » Localul unde nu platesti consumatia
seneca

Localul unde nu platesti consumatia

Da, ati citit bine. Conceptul de anticafenea a ajuns si in tara noastra. S-a deschis singurul local din tara in care nu platesti consumatia, ci timpul petrecut acolo. Pentru doar opt lei pe ora te poti delecta cu zeci de carti, cu internet, computer, tablete, o bucatarie si un amfiteatru care, la nevoie si la cerere, se poate transforma in scena. Dupa cinci ore petrecute acolo, nu se mai percepe niciun tarif. Poti sa vii chiar si cu mancare de acasa. Trebuie doar sa-ti speli farfuria inainte de a pleca. Ceaiul si gustarile sunt din partea casei.

Pentru ca oamenii sa se simta ca acasa, a fost nevoie si de cateva reguli. Alcoolul (de orice fel) este interzis, la fel si fumatul.

Conceptul acesta a aparut in anul 2011, pentru prima data in Rusia. Ulterior, s-a raspandit si in Germania, Franta si Italia, unde se bucura si in momentul acesta de un real succes. In Romania, acest concept este relativ nou.

seneca2

De indata ce ii treci pragul si te hotarasti sa petreci acolo cateva ceasuri, isi lasi numele la usa si devii Cicero, Seneca sau vreun alt filosof sau scriitor. Ai acces la tot ceea ce iti poti dori si iti poti petrece timpul cum doresti: poti citi, poti lucra la computer sau pe tableta, ai acces la scanner, la o imprimanta, precum si la un separeu, unde poti discuta sau studia in liniste.