Call Center: 0733.501.464
Stiri & Media
Acasa » Stiri imobiliare » Compania Leroy Merlin se extinde
leroy

Compania Leroy Merlin se extinde

Compania Leroy Merlin va deschide alt magazin de bricolaj in Cluj-Napoca, pe data de 6 noiembrie a acestui an. Locatia actuala a magazinului este o fosta unitate din cadrul retelei bauMax, care a fost preluata in cursul anului trecut de catre compania Hexagon.

Grupul francez va deschide cel de-al saptelea magazin de pe piata locala, dupa cele doua deschide in Capitala (unul in centrul comercial Sun Plaza si unul in parcul comercial Colosseum), precum si in Craiova, Brasov, Ploiesti si Bragadiru (judetul Ilfov).

In suprafata totala de aproape 9.700 de metri patrati, magazinul din Cluj-Napoca va avea o echipa formata din 96 de angajati.

Anul trecut, Leroy Merlin a preluat pe plan local 15 magazine bauMax, iar procesul de redenumire a lantului de magazine achizitionate se va finaliza in cursul anului viitor.

In opinia noastra, Cluj-Napoca este un oras foarte dinamic, cu o rata de dezvoltare economica peste media nationala. Astfel ca deschiderea din Cluj-Napoca urmeaza firesc strategia noastra de dezvoltare la nivel national”, a declarat directorul general al Leroy Merlin Romania.