Call Center: 0733.501.464
Stiri & Media
Acasa » Stiri imobiliare » Ce spatii de birouri sunt cautate in prezent?
birou

Ce spatii de birouri sunt cautate in prezent?

Potrivit unei analize, in Capitala, cele mai multe spatii de birouri disponibile in vile se afla in zona de centru.

In primele noua luni ale anului precedent, stocul de spatii de birouri in vile, a caror chirie este cuprinsa intre 10 si 15 euro/mp/luna a crescut. In acest fel, daca de la inceputul anului ponderea era de 20% din stocul total, la sfarsitul trimestrului al treilea ajunsese chiar la 27%.

Preferate de chiriasi sunt zonele de lux precum Magheru, Aviatorilor si Cismigiu. In ceea ce priveste impartirea pe zone a ofertei din Capitala, cele mai multe spatii de birouri disponibile se afla in zona de centru, pe locul doi aflandu-se zona de centru-vest, iar pe locul al treilea zona ultracentrala.

Renumita companie Esop Consulting a inchiriat, la inceputul anului 2014, noua vile in Bucuresti. Acestea insumeaza o suprafata totala de 5.246 metri patrati. Dintre acestea, doar trei au fost cladiri nou construite. Vilele istorice continua sa isi pastreze un farmec aparte pentru un anumit segment de companii in cautarea unui spatiu de birouri. Locatia este intotdeauna intr-o zona centrala, de prestigiu, avand o imagine impunatoare, un spirit de unicitate, pe care il regasim si in obiectul de activitate al chiriasilor.