Call Center: 0733.501.464
Stiri & Media
Acasa » Stiri imobiliare » Bucuresti anunta cresteri pe piata imobiliara
ii

Bucuresti anunta cresteri pe piata imobiliara

Piata imobiliara din Capitala se scumpeste. Din 2008 si pana acum, preturile caselor si terenurilor aproape ca s-au injumatatit. Studiile arata ca piata imobiliara isi revine la viata. Clientii sunt dornici pentru achizitii, iar acesta este numai rezultatul programului Prima Casa.

In ceea ce priveste apartamentele vechi din Bucuresti, pretul acestora pe metru patrat a ajuns la 1.014 euro. Nici apartamentele din cladirile noi nu sunt departe, pretul mediu pe metru patrat ajungand la 1101 euro. Desigur, cresterile de preturi variaza de la o zona la alta a Capitalei. Zona de Sud a inregistrat un record al scaderilor de preturi. Cea mai cautata este zona din imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida, unde garsonierele se vand la preturi de 780 euro pe metru patrat util. Tot aici, regasim apartamente cu 2 camere care se vand la 750 euro pe metru patrat util, ajungand chiar la 1000 euro pe metru patrat in cazul finisajelor de lux.

Referitor la numarul ofertelor de pe piata imobiliara din Capitala, acesta a crescut in mod simtitor, cu aproape 15% in luna martie a anului in curs (fata de aceeasi luna a anului trecut). Cererea pentru apartamentele tricamerale a crescut semnificativ, iar dezvoltatorii s-au adaptat: au crescut si ofertele cu circa 6,5%.