Call Center: 0733.501.464
Stiri & Media
Acasa » Stiri imobiliare » Apartamentul de la ultimul etaj – avantaje unice
etaj

Apartamentul de la ultimul etaj – avantaje unice

Din cauza ideilor preconcepute, cumparatorii evita locuintele amplasate la ultimul etaj. In comparatie cu anii trecuti, lucrurile s-au schimbat: cele mai multe blocuri au fost imbunatatite, iar problemele pentru care erau renumita aceste apartamente nici nu mai sunt de actualitate.

Este total gresita aceasta mentalitate, conform careia locuintele amplasate la ultimul etaj vin la pachet cu diferite probleme. Cu toate ca au fost executate lucrari de reabilitare termica in cazul multor blocuri din marile orase ale tarii, locuintele de la ultimele niveluri sunt in continuare privite cu neincredere de catre majoritatea cumparatorilor.

Locuintele de la ultimul etaj au avantaje unice, pe care potentialii clienti nu le pot trece cu vederea, mai ales daca sunt evidentiate de catre agentul imobiliar. Chiar si clientii reticenti isi schimba parerea atunci cand vad un imobil bine intretinut si bine izolat, iar argumentele obiective ii conving chiar si pe cei cu idei preconcepute. Pe cei mai multi clienti ii incanta lipsa vecinilor de deasupra, dar si accesul foarte usor pe terasa blocului. In acelasi timp, o mica parte dintre clienti apreciaza privelistea de la ultimul etaj, detaliu pentru care se platesc bani grei. De cele mai multe ori, pretul unui apartament amplasat la ultimul nivel este mai mic decat al altor locuinte, ceea ce poate fi un argument final.

Blocuri noi, mentalitati vechi. Uneori, ideile preconcepute se mentin si in cazul constructiilor noi, cu toate ca argumentele sunt nefondate: toate blocurile sunt izolate termic, multe cladiri nu mai au terasa ca altadata, iar lifturile functioneaza pana la ultimul nivel. Putini clienti sunt aceia care se lasa convinsi rapid de astfel de opinii.