Call Center: 0733.501.464
Stiri & Media
Acasa » Apartament » Garsoniera curte proprie – Luica
yrp

Garsoniera curte proprie – Luica

Tip imobil:
Reper proprietate: LUICA
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 0 din P+3
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 0
Suprafata utila: 40 mp
Preţ apartament: 26.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 780 euro

Garsoniera propusa dumneavoastra spre cumparare, face parte dintr-un imobil creat de o echipa cu experienta pe piata imobiliara din Bucuresti, un imobil gandit si construit conform celor mai inalte criterii de calitate. Garsoniera este decomandata, are 25 mp utili si o curte proprie de 15 mp.
Amplasarea echilibrata reuseste sa indeplineasca cerinta locatarilor ansamblului de a avea cai de acces rapide catre locatiile de maxim interes din zona de Sud: Sun Plaza, Grand Arena Mall, Carrefour, Auchan, Jumbo, Metro, Selgros, Dedeman.
Ansamblul rezidential impresioneaza prin calitatea materialelor de constructie folosite si a finisajelor de exceptie, fiind destinat celor care stiu sa pretuiasca armonia spatiilor, calitatea solutiilor constructive, totul la un pret foarte atractiv, iar compartimentarea moderna completeaza echilibrul si atmosfera calduroasa a interiorului.
Imaginile reprezinta propunere de amenajare deoarece finisajele interioare (gresie, faianta, parchet, usi de interior) sunt la alegerea dumneavoastra.
Asistenta gratuita necesara intocmirii documentatiei pentru obtinerea finantarii.

Rezervarea se face cu DOAR 500 euro !
COMISION ZERO !