Call Center: 0733.501.464
Stiri & Media
Acasa » Stiri imobiliare » Apartamente pentru iubitorii de golf si mare
golf

Apartamente pentru iubitorii de golf si mare

Pentru ca tot suntem la jumatatea verii, am considerat necesar sa venim cu o idee care sa te ajute sa iti gasesti o destinatie exotica pentru concediul tau.

Esti o persoana care iubeste golful? Aceste apartamente se afla in imediata apropiere a terenului de golf Villamartin si sunt destinate iubitorilor acestui sport. Totodata, plajele sunt la aproximativ zece minute de mers pe jos.

golf3

Pentru persoanele interesate sa isi petreaca concediul intr-un mod activ, acesta este locul ideal! Plus de asta, restortul oferta jacuzzi, doua terenuri de minigolf, piscine si teren de golf pentru antrenament. Suna tentant? Apartamentele sunt pentru toate gusturile, cu suprafete cuprinse intre 89 si 169 metri patrati utili, si dispun de gradina sau terasa. De asemenea, exista si varianta apartamentelor duplex, cu terasa pe acopes.

In cazul in care cumparatorul doreste sa isi personalizeze imobilul, apartamentele pot fi echipate cu aer conditionat si mobilate, existand mai multe modele de mobilier. Desigur, in pret este inclus si costul unui loc de parcare.

Din ce motiv spunem ca aceste imobile sunt ideale pentru iubitorii de golf si mare? Pentru ca la numai 1 kilometru, regasim 3 terenuri: Villamartin, Las Ramlas si Compoamor.

Toate apartamentele isi asteapta viitorii proprietari, fiind finalizate si gata pentru predare!

golf1