Call Center: 0733.501.464
Stiri & Media
Acasa » Ansamblu » White Residence
r1 bloc Vrabiei

White Residence

Un nou proiect rezidential se dezvolta pe Soseaua Giurgiului – White Residence. Acesta aduce un plus nou pietei imobiliare din Zona de Sud a Capitalei. Conceptul este unul atragator, locuintele sunt spatioase, optimizate si cochete. Imobilul are un regim mic de inaltime: D+P+3E+M, insa este bine structurat si consolidat. Avand doar trei etaje, blocul seamana cu o pensiune montana, aflata la doar doi pasi de centrul Capitalei. Arhitectura moderna cucereste inca de la inceput! Constructia este din cadre de beton armat. Toate cele 35 de unitati locative se predau la stadiul complet finisat dar, desigur, exista si posibilitatea de a alege finisajele dupa propriile cerinte si nevoi. Contorizarea este individuala, au centrala termica proprie si sunt bransate la toate utilitatile orasului.

Pentru ca dezvoltatorul stie cat de important este pentru fiecare rezident sa traiasca intr-o comunitate in care sa se simta ca intr-o mare familie, langa bloc este amenajat un spatiu de joaca pentru copii, dar si un foisor. Finisajele sunt de cea mai buna calitate si includ: placaje ceramice, gresie si faianta (in bucatarii si in grupurile sanitare), pardoseli placate cu parchet laminat, usi interioare celulare in ton cu pardoseala, usa metalica de acces antiefractie, zugraveli lavabile, radiatoare din otel, obiecte sanitare moderne, centrala termica proprie, ferestre cu tamplarie PVC, geamuri termopan.

Condominiul este amplasat in zona Soselei Giurgiului si, in felul acesta, beneficiaza de intreaga infrastructura a Capitalei. Haideti sa vedem impreuna: doar cateva minute de mers pe jos pana in centrul Capitalei, unitati de invatamant pentru toate varstele in imediata apropiere, unitati spitalicesti, restaurante, baruri si cafenele, banci comerciale, supermarket-uri, farmacii, precum si terenuri de sport.

Ca si modalitati de plata, suntem deschisi catre toata gama de credite puse la dispozitie de bancile comerciale: programul Prima Casa, credite imobiliare si ipotecare etc. Pe langa acestea, oferim si posibilitatea de a va achizitiona locuinta prin sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie PREMIER.

Va asteptam la vizionare!