Call Center: 0733.501.464
Stiri & Media
Acasa » Ansamblu » White Residence 2
1432652060_tmp_r01_Anghel_Moldoveanu-mica

White Residence 2

Deoarece White Residence a fost un proiect care a avut mare succes pe piata imobiliara din Capitala, ne-am gandit sa venim cu faza a doua: White Residence 2.  Este vorba de un ansamblu rezidential ce dispune de 36 unitati locative, atat garsoniere spatioase, cat si apartamente cu 2 si 3 camere. Sunt excelent compartimentate, dispun de balcoane generoase si de locuri de parcare cu titlu GRATUIT pentru viitorii rezidenti.

Ansamblul White Residence 2 isi asteapta viitorii proprietari pe Soseaua Giurgiului, in imediata vecinatate a statiei de tramvai (2 minute de mers pe jos), precum si a tuturor centrelor comerciale din zona.  Apartamentele sunt de diferite dimensiuni, pentru diverse gusturi si nevoi, dar si pentru toate buzunarele. Raportul calitate-pret va satisface cu siguranta si cei mai exigent cumparatori.

Bineinteles, apartamentele din cadrul ansamblului se vand complet finisate, “la cheie”, bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separate si izolate termic. Dintre finisaje, spicuim: centrala Immergas, tamplarie PVC Rehau 5 camere si geamuri termopan Low-E, usi interioare celulare, placaje ceramice cu gresie si faianta (in bucatarii si in grupurile sanitarE), parchet laminat, obiecte sanitare moderne, usa de acces antiefractie, zugraveala lavabila, supraveghere video permanenta, precum si calorifere de otel.

Tipuri de apartamente:

  • Garsoniere maxi: 31,25 mp – 32 mp;
  • Garsoniere mini: 26,82 – 30 mp;
  • Apartamente 2 camere maxi – 43,4 mp – 47 mp;
  • Apartamente 2 camere mini – 39, 31 mp – 44 mp;
  • Apartamente 3 camere maxi – 62,43 mp – 74 mp;
  • Apartamente 3 camere mini – 53,21 mp – 60 mp.

In cazul in care rezervarea apartamentului se face din timp, va oferim posibilitatea de a va personaliza apartamentul dupa propriile gusturi si nevoi, in asa fel incat dumneavoastra sa aduceti doar mobila.

Daca va doriti sa locuiti intr-un imobil cochet si elegant, acum este momentul!  Ca si modalitati de plata, noi suntem deschisi catre toata gama de credite puse la dispozitie de bancile comerciale: programul de creditare Prima Casa, credite imobiliare si ipotecare, precum si posibilitatea de a achizitiona locuinta dorita prin sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

Pentru persoanele interesate sa acceseze credite, consilierea financiara si asistenta in relatia cu banca este din partea noastra! Pentru informatii aditionale, precum si pentru a programa o vizionare, puteti intra in legatura cu managerul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari. Va asteptam cu drag la vizionare!