Call Center: 0733.501.464
Stiri & Media
Acasa » Ansamblu » Mufty Residence
DSC_0231

Mufty Residence

Se construieste un nou ansamblu rezidential in Sectorul 4! Vorbim despre un numar de 15 de unitati locative, care consta in garsoniere si apartamente cu 2 camere. Constructia blocurilor este din beton si fier de cea mai buna calitate. Aici regasim si parcari special amenajate, care sunt amplasate intre blocurile de locuinte si dispun de un acces direct catre strada principal a ansamblului.

Dintre finisajele premium, mentionam: izolatie termica formata din caramida Porotherm si polistiren de 10 cm, certificate cu clasa energetica A, centrala termica, tamplarie PVC Gealan 6 camere cu geamuri 4 seasons, usa intrare metalica, bai complet utilate, pardoseli placate cu parchet, usi interioare.

 Accesul in imobil se face cu ajutorul unei cartele, deoarece complexul dispune de un sistem modern de interfonie, cu dispozitive montate in fiecare unitate locativa. Totodata, ansamblul rezidential este dotat si cu sistem de paratraznet de ultima generatie.

Rezervarea din timp a apartamentului va ofera posibilitatea personalizarii unor finisaje interioare, dupa propriile gusturi si nevoi (in limita bugetului stabilit de comun acord).

Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite, echipa noastra va ofera consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca. Acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Asa cum v-am obisnuit, plata se face fie prin programul de creditare Prima Casa, fie prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale sau prin sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

Pentru orice fel de informatii, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari!