Call Center: 0733.501.464
Stiri & Media
Acasa » Ansamblu » Codrea Residence
!cid_8375F34B-B634-4ABD-8297-99BB40D84BA9

Codrea Residence

Compania Premier Imobiliare are placerea sa va prezinte Codrea  Residence, un nou ansamblu rezidential amplasat in Sectorul 4 al Capitalei, in Giurgiului – Turnu Magurele.

Noul complex de locuinte colective este format dintr-un singur bloc mixt, cu regim de inaltime Demisol + Parter + 5 niveluri, si gazduieste un numar de 44 de apartamente, cu suprafete cuprinse intre 32,2 mp si 66 mp, precum si preturi cuprinse intre 29.400EUR si 60.600EUR .

Amplasarea este una foarte buna, ansamblul fiind situat in zona Giurgiului – Turnu Magurele, la 150 m de statia de tramvai/RATB (5 statii de tramvai pana la statia de metrou Eroii Revolutiei), in planul 2, ferit de zgomotul cotidian. Acesta este in plina dezvoltare urbanistica, cu acces foarte facil catre toate punctele de interes pentru viata de familie. Astfel, in zona gasim: unitati de invatamant pentru toate gradele (crese, gradinite, scoli generale, licee, universitati), unitati spitalicesti, centre de aprovizionare (Carrefour, Mega Image, Lidl, Selgros, Metro, Kaufland), piete agro-alimentare (Piata Berceni, Piata de Gross), mijloace de transport in comun (statia de metrou Eroii Revolutiei, RATB, maxi-taxi), centre de divertisment si petrecerea timpului liber (Mall Grand Arena, Mall Vitantis, Sun Plaza Shopping Mall etc).

Constructia este una moderna, cu toate facilitatile incluse: locuri de parcare, lifturi moderne si silentioase, precum si spatii verzi amenajate. In plus, proiectarea ingenioasa ofera celor interesati de achizitionarea unei locuinte noi unitati locative compartimentate extrem de util si cu spatii foarte generoase.

Toate unitatile locative se predau “la cheie”, complet finisate si bransate la toate utilitatile orasului. Mai mult, fiecare apartament sau garsoniera dispune de contorizare individuala la utilitati, lucru ce duce la costuri foarte scazute de intretinere si mentenanta. Pentru finisarea interioara s-au folosit materiale de calitate, si anume: placaje ceramice in bucatarii si in grupurile sanitare (gresie si faianta), pardoseli placate cu parchet laminat (in dormitoare, sufragerii si holuri), usi interioare celulare, obiecte sanitare moderne, ferestre cu tamplarie PVC, geamuri termopan 4 anotimpuri, usa metalica de acces antiefractie.

Unitatile locative din ansamblul Codrea Residence sunt caracterizate de o arhitectura exterioara moderna si placuta ochiului. Modul de finisare si utilarea corespunzatoare a acestora vor asigura viitorilor rezidenti costuri de intretinere si mentenanta minime. Viitorii proprietari vor beneficia de finisaje de lux, marmura pe casa scarii, lift exterior silentios, balcoane inchise in sticla.

Sunt acceptate ca modalitati de plata: plata prin programul de creditare Prima Casa, plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale, sau prin sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite, noi va oferim consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca. Acest serviciu va este oferit GRATUIT.